CERTIFICERINGEN

Drietech & Verhoef Ingenieursbureau heeft zich de afgelopen jaren gecertificeerd voor diverse specialismen. Hiermee versterken wij onze organisatie en tillen wij uw projecten naar een nieuw niveau.

Certificering: KIWA BRL 9500 W
De BRL 9500 Woningbouw certificatie van Kiwa is verplicht wanneer wij energie- energieprestatierapporten opstellen én registreren bij RVO. Deze regeling voor energieprestatieadvisering is een kwaliteitsborging voor werkzaamheden. Dat is niet alleen belangrijk voor ons, maar ook voor u als klant. (Bron: Kiwa)

Certificering: KIWA BRL 9500 U 
De BRL 9500 Utiliteit certificatie van Kiwa is verplicht wanneer wij energie- energieprestatie-rapporten opstellen én registreren bij RVO. Deze regeling voor energieprestatieadvisering is een kwaliteitsborging voor de te leveren werkzaamheden. Dat is niet alleen belangrijk voor ons, maar ook voor u als klant. (Bron: Kiwa)

Gediplomeerd: BREEAM NIEUWBOUW EN RENOVATIE 
BREEAM-NL Nieuwbouw is de certificeringsmethode voor nieuwbouwprojecten. Of het nu om kantoren, winkels, scholen, woningen, datacenters, hotels, vergaderlocaties of industriële gebouwen gaat, met BREEAM-NL worden de duurzaamheidsprestaties van je project meetbaar en inzichtelijk.

BREEAM-NL beoordeelt je project op negen verschillende duurzaamheidscategorieën: management, gezondheid, energie, transport, water, materialen, afval, landgebruik en ecologie en vervuiling. Iedere categorie draagt voor een gedeelte bij aan de totaalscore. Die score wordt uitgedrukt in maximaal vijf sterren. (Bron: BREEAM-NL)

Gediplomeerd: BREEAM IN-USE 
BREEAM-NL In-Use is de integrale certificeringsmethode voor het verduurzamen van bestaande utiliteitsgebouwen en woningen. BREEAM-NL In-Use geeft inzicht in de actuele duurzame staat van een object en het verbeterpotentieel. Hiermee is BREEAM-NL In-Use een ideaal managementinstrument. (Bron: BREEAM-NL)